RhinOffsets trouble

Discussion in 'Software' started by Willallison, Aug 26, 2004.

  1. Willallison
    Joined: Oct 2001
    Posts: 3,590
    Likes: 130, Points: 0, Legacy Rep: 2369
    Location: Australia

    Willallison Senior Member

    I recently downloaded the demo of RhinOffsets. Having managed to get the toobar on to the screen - no mean effort for a computer ***** like myself! :D I now find that when I click on one of the three toolbar buttons I get an error message that says something along the line of "type mismatch, VBScript Runtime error" etc etc
    Cliff from Baseline Tech. sent me a new script to replace the ones I had, but still no luck.
    I am running Rhino 3.0 on Windows XP
    Has anyone else had the same dramas - or put it another way....HELP!!
     
  2. Willallison
    Joined: Oct 2001
    Posts: 3,590
    Likes: 130, Points: 0, Legacy Rep: 2369
    Location: Australia

    Willallison Senior Member

    :confused: :confused: :?: :?: :?:
     
  3. cestes
    Joined: Apr 2002
    Posts: 23
    Likes: 1, Points: 0, Legacy Rep: 60
    Location: Redmond, WA

    cestes Junior Member

    Hi Will:

    Sorry you're still not up n running. Try this:
    1. uninstall RhinOffsets
    2. Do a search for RhinOff*.* and delete anything you find.
    3. Install RhinOffsets
    4. Find where the script file RhinOffsets3.rvb is located and replace it with the one I sent you.

    Anyone else having this problem, please let me know. It turns out that a bad script was supplied with the demo. It really does work. Honest. :)
     
  4. Willallison
    Joined: Oct 2001
    Posts: 3,590
    Likes: 130, Points: 0, Legacy Rep: 2369
    Location: Australia

    Willallison Senior Member

    LOL :D
    Thanks Cliff - certainly didn't want to give the impression there's something wrong with the program - in fact it was this lot that recomended it to me..... :p
    I'll give this a whirl....
     

  5. cestes
    Joined: Apr 2002
    Posts: 23
    Likes: 1, Points: 0, Legacy Rep: 60
    Location: Redmond, WA

    cestes Junior Member

    Hi Will:

    I think I have the fix to the problem. If you click the first button and get the error message "Type Mismatch: 'CreateWlsButts'", the script I sent you is probably in the wrong folder. Move it to C:\Rhinoceros 3.0\System and the buttons should work. Sorry for the difficulty. Would you mind letting me know whether this works or not. Thanx.
     
Loading...
Similar Threads
  1. bandit23gr
    Replies:
    4
    Views:
    2,745
Forum posts represent the experience, opinion, and view of individual users. Boat Design Net does not necessarily endorse nor share the view of each individual post.
When making potentially dangerous or financial decisions, always employ and consult appropriate professionals. Your circumstances or experience may be different.